TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Arbetslinjen. Socialdemokraterna har också alltid använt sig av arbetslinjen. När det har varit kris i samhället i så har socialdemokraterna satsat på arbetslinjen och satsat på att stimulera marknaden sa att det har skapats nya förtag och nya arbetetstillfällen.
Socialdemokraterna har även stött offentliga försäkringar som a-kassa och även satsat på socialförsäkringar och sjukförsäkringar. 

När inte kartan har följt verkligheten så har socialdemokraterna satsat på sätta in åtgärder för att rädda människor och arbetstillfällen.

Arbetslinjen för Alliansen och moderaterna tycks vara något helt annat än att skapa arbete och trygga människorna. Arbetslinjen för moderaterna är att säga nej till a-kassa och försäkringskassan. Arbetslösa människor skall bara kunna vara försäkrade mot arbetslöshet en begränsad tid. Sen skall försäkringen upphöra även om det inte finns några jobb. Och möjlighet till att studera till en ny utbildning la man ner. Och ams la man ner för att moderaterna tyckte det var så dåligt. Men nu har man skapat ett sämre ams. FAS 3, där man skall utföra arbetsuppgifter som inte finns eftersom man inte skall konkurrera med den befintliga arbetsmarknaden. 

Då är det tråkigt för moderaterna att statsvetare går ut och säger att alliansen överdriver bidragsfusket. Då håller ju inte alliansens arbetslinje
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM