TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tacka den dåliga svenska skolan till att Sverige är ett av dom dator och internet tätaste länderna världen. För det måste ju vara så att när skolan är så himla dålig så lockas ungdomarna någon annanstans.

Tacka den dåliga svenska skolan för att Sverige är ett av dom mest framgångsrika innovativa tekniskt framgångsrika exportländerna. För det måste ju bero på den dåliga svenska skolan att vi har sådana framgångar.

 

Eftersom vi är mer teknik vänliga i Sverige än dom flesta andra länder som har mycket duktigare skolelever. Så måste deras höga betyg stå i vägen för att dom skall lyckas bli så internet täta och framgångsrika på tekniska innovationer.

 

Nä påhoppet på svenska skolan är det gamla klasshatet mot socialdemokraterna. Socialdemokraterna och den svenska modellen med trygghet för alla skall krossas och fackföreningsrörelsen skall utrotas. Sen kommer alla liberaler vara nöjda med den svenska skolan.
Har du missat att så många KTH-studenter numera inte
kommer från Sverige utan från Kina, Indien osv?
Hörde just att vi inte längre har lärare i kemi.
Tacka den dåliga svenska skolan för att Du inte behärskar språkreglerna för sär skrivning..för det är väl inte genetiskt?


Nils Erik Lindblom: vem vet?
javemvet?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM