TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Alliansen politik ligger fast. Christina Husmark-Pehrsson fick gå men hennes politik var inget misstag utan den ligger fast. Sjuka människor sparkas ut i ovisshet.
Socialdemokraterna fick mycket kritik för att dom bara pratade om dom sjuka i valet. Medan alliansen vände sig till dom som hade arbete.
Är det här samhället vi vill ha?


2011-01-22, 12:38  Permalink
Andra bloggar om:  


Nej jag vill då inte ha ett sånt här samhälle.
Hur dom hela tiden undviker att ta ansvar för människor som istället för att få stöd och hjälp hamnar ikläm.
Fy f-n.
"Inget system är perfekt." Problemet är hur det tillämpas av onda och hänsynslösa beslutsfattare bland tjänstemännen. Det problemet har vi alltid.
Att du kan vara så naiv...tror du bara att det finns handikappade och sjuka som tar dessa bidrag. Det finns undersökningar som visar att det finns ett antal procent som fuskar med förtidspensionering socialbidrag osv.


Nils Erik Lindblom: Dom som fuskar ska givetvis avslöjas liksom vid all annan brottslig verksamhet. Men sjuka människor skall givetvis få stöd som dom kan leva i vårt samhälle. Sverige skall vara ett humant och tryggt samhälle att leva i.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM