TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ena veckan pratar Fredrick Reinfeldt om nya jobbskatteavdrag. Nästa vecka pratar alliansen om att sälja ut mer statliga företag och orsaken skall vara att minska statskulden för att göra Sverige mer stabilt vid tider med finansiell oro i världen. För det kan ju inte vara bra att staten lånar pengar till jobbskatteavdrag som man gjorde under valåret 2010.

 

Det var längesedan vi hade en sådan stark ideologisk regeringen som vi har idag i alliansen. Fast jag vet inte om den är nyliberal eller konservativ. Men den är klart höger. Utförsäljningen av statliga företag är en ideologisk fråga för alliansen. Som inte tycker att staten skall äga några företag. Utan tycker att all handel och försäljning av tjänster är en sak för Wallenberg eller Bonniers att tjäna pengar på. Nu säljer mat ut Telia-Sonera , Nordea, SBAB och Posten. Sedan står väl SVT och SR radio och SJ på tur. Men att sälja SVT och SR är mer ideologiskt laddat. Här är en lista över andra statliga företag som alliansen kommer att sälja.2011-01-22, 11:41  Permalink
Andra bloggar om:  


Varför skulle bolagen säljas för en spottstyver? De säljs väl till marknadspris?


Nils Erik Lindblom: det har dom inte gjort förut , men alliansen kanske kan tänka om
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM