TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad tror Tobias Billström att skall få ut av att vara så tjurig som han är. Vem känner sympati och förtroende för person som beter sig som han gör. Är det en överraskning för honom att journalisterna bevakar honom som minister. Även om Tobias Billström tycker att han vann utfrågningen för att körde över journalisten så borde väl det finnas någon rådgivare som kunde ge Tobias Billström råddet att han behöver han en lite mjukare attityd.

Annars kanske Fredrik Reinfeldt borde tänka på att byta ut Tobias Billström.2011-01-22, 10:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Alla minns väl hur han sjukskrev sig en vecka för att han inte tålde granskningen av hans fusk med TV-licensen.

Han håller inte måttet som minister helt enkelt
Såg Aktuellt kl 21.00 i fredagkväll. I den intervjun tränger sig en kvinna ur Billströms anhang mellan Billström och journalisten.Varpå Billström ser ut att -fysiskt- vändas av en tredje ur samma krets och transporteras bort.?? Jag satt gapande framför tv:n och vad såg jag?? Var befann jag mej?? Det hela såg mycket osvenskt ut. Har inte en svensk minister skyldighet att svara på frågor inför svenska folket? Har han inte frivilligt gått in i en situation där han måste tåla granskning? På vems order transporterades han bort? Och var är Bildt? Har han störtat in i nåt flygplan och försvunnit upp/flytt in i de blå dimmorna?Väl vetande att det blir Billström som får stå till svars och ev. gå!? Det som djupast berörde mej var den irakier (jag tror han var det) som intervjuades.Hans ögon var besvikna- på Sverige.Den besvikelsen delar jag.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM