TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vi lever i ett samhälle. Med ett ständigt brus av ord som vi dränks i från det att vi går upp på morgonen till att vi går och lägger oss på kvällen. Det är mest reklam. Producenterna vill fånga vår uppmärksamhet för att vi skall köpa deras varor. Vi får reklam i brevlådan direkt, men alla vill inte ha det. Och för att komma runt ” nej tack till reklam ” så stoppar reklam producenterna reklam i din morgontidning istället. Du möts att stora reklampelare när du rör dig på stan. För några år sedan så gav H&M oss lättklädda damer varje jul . När du sätter på den ”fria” radion eller tvn så finns reklamen där. Och när du kommer hem från jobbet och vill ha en stund avkoppling innan du går och lägger dig så ringer dom hem till dig för att sälja någon vara som du inte vet om att du vill ha.
Och allt det här skapar givetvis arbete, även om vi mest beklagar att det finns.
Men att tro att vi inte påverkas av ordet eller behöver ordet för påverka är verkligen en missuppfattning. Eller ett nedvärderande av alla dom här människornas arbete som lever på att påverka människor att göra val.
Vad jag vill säga är att vi behöver socialdemokratiska tidningar. Inte en utan flera. Våra åsikter behöver spridas och läsas och kommenteras av andra medier. Det behöver bli uppenbart att socialdemokraterna finns och att våra åsikter är lika värdefulla och normala som alla andras som sprids och kommenteras i media.
Idag råder det nästan ett monopol på borlig media och det gör ju att det nästan bara är borgliga åsikter som kommenteras i andra medier. Hur skall vi kunna övertyga framtida väljare om socialdemokratisk förträfflighet om socialdemokratiska idéer bara nämns i negativa sammanhang.


2011-01-22, 09:48  Permalink
Andra bloggar om:  


Visst är det problematiskt att medierna domineras av maktägarintressena ,man får läsa kritiskt och söka kunskap på egen hand.Men för mig finns det ett störrre problem och det är att de "gamla arbetarpartierna " domineras av människor som åsiktsmässigt inte ligger långt från de de s.k "nya arbetarpartiet."Dvs marknadsanpassningen är nästintill total.Det är bara marginella skillnader i synen på hur löneslavarna även i fortsätningen skall tvingas förmera kapitalet för en parasitär överhet.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM