TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När jag läser Gisela Chand- Den nya välfärden på Göteborg-Postens debattsida. Så känner jag spontant att vi blev blåsta när vi gick med EU att vi skulle lyssnat mycket mer på dom EU kritiska rösterna. Att vi var navia och inte var insatta i att EU var så inriktat på att dom privata företagen skulle ha tillgång till alla tjänster i EU. Och att stat och kommun inte skulle få konkurrera på samma vilkor som dom privata. Och att demokratin lokalt är underställd ministerådet. Så att en minister i Italien har större makt över politiken i Göteborg än en Göteborgare har.

Det är inte så att jag är emot EU, utan tycker att vi måste samarbeta i Europa och jag skulle nog röstat ja till EU idag med. För vi kan ju inte leva på den lilla ön Sverige ensamma på ett stort hav.
Men ändå. EU behöver se annorlunda ut. EU är högerns revanch och vi har mycket att kämpa för.2011-01-08, 12:16  Permalink
Andra bloggar om:  


partiet sa hur du skulle rösta .Bara falla in i ledet !


Nils Erik Lindblom: så du var emot
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM