TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Alliansen är duktig på att säga en sak och göra något annat. I dagens Göteborgs-Posten berättar Anders Borg hur regeringen långsiktigt har byggt upp Sverige för att göra det tryckt och stabilt om krisen kommer. Att man inte har behövde skära i välfärden eller höja skatterna när krisen kom.
Anders nämner inget om att alliansen tog över ett land i välmående. Att alliansen har äventyrat Sveriges och svenskarnas trygghet. Genom att alliansen skar när i välfärden redan innan krisen kom. Att allisen sålde ut svenska statliga företag för att kunna sänka skatten och att alliansen (svenska staten)även lånade pengar för att kunna fortsätta att sänka skatten. Att när krisen var som störst och Volvo och Saab var konkursmässiga så tittade man bort och vi får vara glada att det fanns någon som annan som trodde på att investera i svensk industri och svenska arbetare. Nu vill visserligen EU sätta stopp för att Kinesiska företag skall få köpa EU företag. Jag undrar så vad det hade inneburit för Volvo om den lagen varit införd. Om Volvo hade gått i konkurs, om EU hade satsat pengar i Volvo eller om den lagen inte hade gällt eftersom Volvo ägdes av ett amerikanskt företag.


2011-01-03, 09:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM