TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Röhsska museet i Göteborg skall ha en utställning om ond design och saker som man funderar på att visa upp är Nazistisk grafisk profil och elektriska stolen. Men jag undrar om något land som har dödstraff kommer att lyftas fram i samband med den elektriska stolen. Att peka på Nazisternas ondska hjälper ju inte att bekämpa den ondska som finns idag. Varför inte visa upp bilder Abu Ghriab i Irak eller bärplockarna som kom hit för att plocka lingon stora som äpplen. Även om det kan låta löjligt att jämföra gaskamrarna i Auschwitz med bärplockarna så finns det även en likhet. För det är människor som har blivit lurade att åka till Sverige från andra sidan jorden. Och dom har tagit stora lån för att kunna åka hit och plocka lingon stora som äpplen. Skulder som dom aldrig blir av med.

2010-11-20, 16:15  Permalink
Andra bloggar om:  


Men guuuud vad är det du försöker säga?snälla tänk igenom vad du vill säga innan du snurrar iväg på ngt irrelevant dravel,som som slösar med andras tid,tänk människa tänk innan du länkar loss.
vänligen .D I
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM