TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Klasskampen är inget farligt, klasskampen är bara en del av den rättvisa som människor kräver. När klassamhället gör sig påmint. Nu när alliansen och liberalerna har vridet tillbaka klockan och ny fattigdomen gör sig påmind genom sänkt a-kassa, sänkt sjukförsäkring och sänkt skatt för dom rika och friska.

Även sänkt skatt för inte så rika och inte så friska, bara de arbetar. Låginkomsttagare har fått de största sänkningarna procentuellt sett.


Nils Erik Lindblom: När du står utförsäkrad och inte får några mer pengar från a-kassan eller försäkringskassan , då är räcker inte skattesänkningen långt.
Klasskampen pågår hela tiden,oavsett vi vill det eller inte.Dvs kampen om lönens storlek kontra vinsten,men det är ingen jämn kamp som pågår.Den ena sidan ,dvs Svenskt Näringsliv använder stora resurser att indoktrinera löneslavarna till lydnad och tystnad och till hjälp har man stora delar av massmedia och underdåniga journalister,för att inte säga undermåliga.Lägg därtill ett politikerfrälse som inte har skamm i kroppen när det gäller att effektuera
överhetens allt mer folkfientliga påbud.
Klasskamp underifrån anses alltid farligt. Nu hytter näringslivet igen med näven:
http://folket.se/asikter/debatt/1.954369
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM