TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Socialdemokratisk förnyelse. Vad är det? Är det att gå till vänster eller att gå till höger? Är det att släppa sitt gamla arv att kämpa för dom som har det sämst i samhället. Och istället inrikta sig på dom två tredje delar som har arbete och försörjning.
Socialdemokratisk förnyelse är det att bryta samarbetet med LO. Det dyker ständigt upp kritik om att när nu så många arbetere röstar på alliansen så borde inte LO stödja socialdemokraterna. Men det finns kritiker på andra sidan som inte tycker att socialdemokraterna är värda stöd från LO eftersom socialdemokraterna inte längre för en vänsterpolitik. Men denna kritik hörs aldrig i dagen höger media brus.
Är socialdemokraterna ett höger, mitt eller vänsterparti. Ligger förnyelsen i att partiet byter politik eller blir tydligare i sin politik?


Förnyelse. Att se samhället från vinstperspektivets intresset för möjligheten att förstå hur det bör fungera för att vara jämlikt. Högern har likadant tillvägagångsätt men för att finna möjlighet i vinster. egoism vs fördelning. "Som f-n läser bibeln skola vi läsa för förändring" (humor)
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM