TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag valde Riksdagen talman och inför denna händelse var den stora frågan. Hur skulle sverigedemokraterna. Och jag läste på en löpsedel att Reinfeldt hotade Mona Sahlin att det var hennes fel om sverigedemokraterna skulle få påverka resultatet av vem som blev talman.
Jag undrar om Fredrik Reinfeldt är mogen att inse att han leder en minoritets regering och att det är han som är statsminister och har det fulla ansvaret för det som händer i riksdagen.
Klarar han inte det så får han lämna in en avskedsanskökan och då ett annat parti försöka bilda regering eller så får vi utlysa nyval .


 

Nu är sverigedemokraterna ett högerparti och dom gillar inte socialdemokraterna även om dom är ute efter socialdemokraternas väljare. Sverigedemokraterna kommer alltid att stödja alliansen. Såvida dom inte har ett intresse att pressa regeringen.Kallar du SD för ett borgligt stödparti så kan du ju kalla de rödgröna för ett borgerligt stödblock. Alliansen fick tillräckligt stöd från de rödgröna för att få majoritet oavsett hur SD röstade.

Det är tydligt att Mona inte har fullt stöd ens i sitt eget block för sin linje att försöka ge SD mer inflytande än de borde.

Även när alla riksdagsmän är på plats och kommer ihåg att rösta så räcker det med två rödgröna politiker för att regeringen skall vinna en omröstning. Minst två rödgröna politiker som inte vill stödja sig på SD borde det väl finnas?Nils Erik Lindblom: sverigedemokater brukar inte tycka som socialdemokrater utan brukar ha borgliga värderingar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM