TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Om Reinfelldt lämnade in sin avgångsansökan . så kunde dom röd gröna bilda regering tillsammnans med folkpartiet. Lika väl som milöpartiet skall ställa upp för alliansen för att stoppa sd kunde folkpartiet ställa upp dom rödgröna. Eller vill inte folkpartiet ta anvsvar för att hålla ute sd?

Valet är inte avgjort
Det kan bli egen majoritet för alliansen när alla röster har räknatsNils Erik Lindblom: Men frågan har varit uppe redan innan valet och det har alltid annsets från borgligt håll och från folkpartiet att det är miljöpartiet som skall ta ansavr. Men det kan lika väl vara något annat parti som bryter med sitt block
Att hålla V utanför borde vara lika angeläget i så fall om du nu är en sosse av ideologiska skäl. S har ju i sin historia jagat dom med blåslampa så som nu sker med SD.


Nils Erik Lindblom: Så du tror att Moderatna kommer att samarbeta med sd.
Förr stödde v Moskva. men det gör dom inte längre
Jag förstår ditt resonemang fullt ut.
Samtidigt är det som Britta säger,alla röster inte räknade än så vi vet inte ännu.
Värmland-Dalarna Göteborgs förtidsröster och utlandsröster inte räknade.Ja vi får väl se
Annars tyckte jag det du skrev var vettigt


Nils Erik Lindblom: nej . Valet är inte avgjort än och vi lever väl alla på hoppet. Innan valet hörde jag Lars Leijonborg säga i radio att det var självklart att mp skulle stödja alliansen för stänga ute sd. men han kunde inte tänka sig tvärtom. men allt är ju bara politik.
Glöm inte att högeralliansen fick nära femtio procent av rösterna, socialistblocket knappt fyrtiofyra. Vad säger det om respekten för valresultatet att föreslå en socialistisk regering då. Statskupp, sa Ulvskog..


Nils Erik Lindblom: Men alliansen är fler partiet. Men allt är bara politik som alla vinklar till sin fördel. Tänk om vi hade 10 % spärr. Då hade valresultatet sett helt annorlunda ut
Nu råkar det vara så att Alliansen har ökat sitt stöd, medan de rödgröna har minskat. Att väljarna föredrar en alliansregering är helt uppenbart.

Men även bortsett från detta så kan jag inte tänka mig att Lars Ohly kan tänka sig att regera med Jan Björkluynd eller Maud Olofsson. Han har inte gett några sådana signaler under valrörelsen.

Och för övrigt är det direkt oanständigt att vilja regera tillsammans med Lars Ohly.


Nils Erik Lindblom: Frågan är om Fredrik Reinfeldt väljer sd eller nyval
Nils Erik,
jag förstår att för en politruk (som du?) är allt politik, men för mig är demokrati med allmän och lika rösträtt viktigare än politik, och du verkar drömma om en enpartistat.


Nils Erik Lindblom: Jassa du Bengt-Erik du anser inte att våra folkvalda i riksdagen är politker eller sysslar med politik
Lystring alla sossar.

Ni förlorade valet. Borgarna behöver inte avstå regeringsmakten och ifall ni vill blockera SD, vilket ni enligt egen utsago ser som den nu viktigaste frågan, kan ni välja mellan att rösta med borgarna mot SD eller hålla käften.

Slut meddelande.


Nils Erik Lindblom: Politik är att påverka. Vi sossar kommer aldrig att hålla tjäfften. I så fall hade vi aldrig kämpat för att inför demokrati och allmän och lika rösträtt i Sverige
Jasså du Nils Erik, var fick du det ifrån?


Nils Erik Lindblom: jag svarade bara på din fråga
Det är inte upp till Reinfeldt om vi ska ha nyval eller inte. Det ligger utanför hans makt. Det är riksdagen som fattar sådana beslut.


Nils Erik Lindblom: Riksdagen har all makt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM