TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Folkpartiet leds av en avdankad miltär, undrar hur många givakt han har skrikit i sina dar och det vill han fortsätta med i skolan. Det är så han tror man skall skapa framtidens genier, människor som skall tänka fritt och vara flexibla skall man fostra med lydnad.


2010-09-13, 21:11  Permalink
Andra bloggar om:  


Eftersom verksam i det militära, säkert en hel del.

Nej, låt elever komma o går som de vill, inga betyg, inga krav, givetvis uppmana dem att prata, smsa etc på lektioner. Ordning o reda verkar ju tråkigt....
Har du jobbat som yrkesofficer, Nils Erik? Det har jag. Jag förstår inte varför man alltid kan läsa minst en gliring mot den yrkeskåren på s-bloggar.se. Vad har du som yrke som är så oerhört mycket finare och svårare?
Kristoffer D: Han är målare, en riktig arbetare, och därmed en mycket rejälare karlakarl än alla fjantiga militärer som leker krig.
Det här bedrövliga blogginlägget hade med största säkerhet inte uppskattats av artillerilöjtnant Olof Palme.
Erik: Driver du med mig eller? Jag tycker målare är ett bra och respektingivande arbete. Men vem f*n är du att döma yrkesofficerskåren? Och det är just det som är grejen här. Nils Erik, Erik och massvis med socialdemokratiska bloggare går ut och förolämpar hela officerskåren utan att själva ha en aning vad arbetet och yrkesrollen går ut på. Vilka andra arbeten skall inte ses som riktiga arbeten, Erik?


Nils Erik Lindblom: jag har inte dömt ut någon yrkessofficer.
jag har ifrågasatt att en millitär skall utveckla skolan och att mer diciplin skall vara verktyget till mer kreativa elever
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM