TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur går det för ”Verklighetens Folk”. Kristdemokraterna behövde något för att utmärka sig och synas i verkligheten och dom ville också visa det är dom är mest som Svensson. Därför beslöt dom sig för dom skulle kallas sig för Verklighetens Folk. Samtidigt gör RFSL en kampanj som dom också kallar för Verklighetens Folk. Och detta stör kristdemokraterna som inte alls vill bli sammanblandade med homosexuella, bisexuella och transpersoner. Då bestämmer Krisdemokraterna för att dom skall namnskydda verklighetens folk så att ingen annan skall få använda sig av det namnet. HBTQ personer är inte en del av den verklighet som Göran Hägglund lever i och får inte ingå i verklighetens folk. Nu undrar jag hur det har gått, äger kristdemokraterna ” Verklighetens Folk” och får jag använda det när jag bloggar.

2010-08-23, 22:45  Permalink
Andra bloggar om:  


Verklighetens folk är väl ett uttryck som tillhör de mest behövande, utsatta. Tror någon sig kunna äga det uttrycket så har de inte verklig kontakt med den verklighet de säger sig förespråka skulle jagvilja påstå. Är det inte rätt uppenbart att tro så.


Nils Erik Lindblom: Kd har försökt lansera sig som verklighetens folk och namnsskydda namnet för RFSL har en kampanj med namnet. Kd vill ju inte bli förknippade med. HBTQ personer
Gud vad tröttsam! Vet du hur lång tid det tar att registrera namn- och frasskydd hos PRV? Ingen spontankampanj i världen kan ha fått kd att lyckas med den blixtaktionen. Det hade de ansökt om långt innan.

Och du kan lugnt skriva verklighetens folk tills fingrarna blöder. Du bloggar. Du använder inte begreppet i någon organiserad kampanj där du försöker utgöra dig för att vara kristdemokraterna. Blogga om nåt vettigt, istället för att avslöja din okunnighet, och därutöver ditt ogenerade förakt inte bara för verklighetens folk, utan också för kristdemokrater...


Nils Erik Lindblom: Det är inget att bry sig att jag inte gillar kristdemokraterna. Men det är något att bry sig om att kristdemokraterna inte gillar Homosexuella , bisexuella och transpersoner. Du hade ju varit smartare om du inte hade svarat på min blogg. Det kunde jag ju trott att min kritik var obefogad. och ingen läste den. men nu vet jag att jag har rätt
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM