TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är en även en frihet att välja att slippa välja. Jag kunde inte låta bli att reagera på Gert Gelottes kritik av Cecilia Dahlman Eek krönika
Även om hon kommer att kunna svara mycket bättre själv.

Alla människor vill inte välja, utan blir stressade att välja. Då väljer dom att inte välja. Och det är också en frihet att välja att inte välja. Det kan gälla pensionen, för några år sedan blev vi mer eller mindre påtvingade att välja hur en del av våra pensionspengar skulle placeras. Och många människor bryr sig om
att välja. Det finns människor som väljer att inte rösta för dom tycker inte det finns några politiska partier som dom litar på. Och valet kan vara att man röstar blankt eller att man inte röstar allt. Men det är ändå en frihet att välja att inte välja.2010-08-23, 21:36  Permalink
Andra bloggar om:  


har ett parti funnits under ett namn som, ja varför inte Blankpartiet t ex. Då har soffligare kunnat röstat på dem. Solklar ideologi och retorik i ett och samma paket. Valrörelsen närmast kostnadsfri med affischer utan tryck. Hm. Piratpartiet.

300 miljoner. Det har inte varit liten påse verkstad inom sveriges välfärd. Vad gör att det kostar så mycket, brist på kommunikation med verklugheten. Kostsam kommunikation detta inte konstigt mediala verktyg är så utvecklade som de är över hela världen.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM