TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När Sverige var det bästa av världar. Det fanns faktiskt en tid då Sverige var det bästa av världar. Men tyvärr trodde vi inte själva tillräckligt starkt på att Sverige var ett av dom bästa länder att leva i. Så vi började montera ner det paradis som vi hade. Vi påverkades av den propagandan som kom från någon som inte ville vårt bästa. Dom lovade att det skulle bli ännu bättre om vi gjorde några justeringar. Vi var många som aldrig hade upplevt, tiden innan Sverige blev ett paradis eller den verklighet som finns i andra delar av världen. Där inte alla människor är lika mycket värda utan värderas utefter hur mycket pengar dom har i plånboken. Där människor som har slitet ut sig på jobbet kastas ut i arbetslöshet. Där vi inte tar hand om varandra. Sverige kan åter bli det bästa av världar, men bara med en socialdemokratisk regering.

Vad skönt bara sossar kan fixa ett paradis.bra då vet jag.


Nils Erik Lindblom: Visst är det skönt att veta
Min arbetsgivare sa att det var nuvarande regerings politik som gjorde att de hade råd att anställa. Det är på grund av dem som jag nu har jobb, inte så svårt att gissa hur jag tänker rösta om jag vill ha kvar mitt jobb.


Nils Erik Lindblom: jag tror din arbetsgivare anställer så många han behöver för att utföra det jobbet som ni gör oavsett vilken regeringen vi har. han antäller så många som jobbet kräver
Till Jimbo
När din arbetsgivare inte behöver dig längre
så kan du ju gråta över din usla Akassa
eller om du blir sjuk så kan du ju förena
dig med dom utförsäkrade
Alla dess moderater som ligger i och jobbar på dessa bloggar,det är väl för att det är så klent med ideologi
som dom kan skriva i sitt hemmateam
BYT REGERING 19
Om Jimbo: För de flesta företag finns ingen fix summa anställda som behövs. En ICA-affär eller ett bageri kan alltid behöva en lagerarbetare till. Ett programmeringsföretag kan anställa en till och testa den där osäkra idén man annars inte vågar satsa på. Därför spelar det roll hur förutsättningarna på arbetsmarknaden ser ut för hur sysselsättningen ter sig.

Om den bästa av världar: Jag läser precis "alla dessa dagar" av kjell-olov feldt. Han var som bekant finansminister under den bästa socialdemokratiska tiden av dem alla - 80-talet - när man trodde det skulle gå att utöka offentliga sektorn och bidragssystemet i all oändlighet. Han la nio år på att försöka förklara att allt skulle rasa om man fortsatte på den vägen. Det hjälpte inte, som du kanske minns.

En annan bok om den bästa av världar är Voltaires Candide, som konstaterade att för att allt ska ordna sig till det bästa måste man odla sin trädgård.


Nils Erik Lindblom: Ett företag anställer aldrig mer personal än dom behöver. Utan försöker hela tiden minska sin personal.

60 talet är den bästa socialdemkratiska tiden. Tyvärr dog Sven Grassman som var hemskt kritisk mot Kjell-Olof Feldt.

Klart man får den den skörd man sår.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM