TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den 19 september återupprättar vi den svenska modellen, originalet. Med en arbetslinje värt namnet. Med en aktiv arbetsmarknadspolitik både för arbetsgivare och arbetstagare. Istället för den låtgå poltik som alliansen har hållit på med i fyra år.


Nu är det ganska lugnt i Sverige och våra två bilindustrier känner tilltro inför framtiden, men när det blåste som värst, så valde regeringen att ställa sig bredvid och titta på och låta dom arbetslösa ta smällarna ensamma. Vår näringsminister Maud Olofsson sa att kan inte Saab eller Volvo sälja bilar, hur skall vi då i regeringen kunna sälja bilar. Om man har en sådan negativ inställning till att ta ansvar skall man verkligen då ha den yttersta makten i landet. Glöm inte detta när du väljer valsedel på valdagen.

 

En röst på socialdemokraterna är en röst på en trygg framtid för Sverige och dess invånare.Självklart skulle Maud köpt både Volvo och Saab,det är sådana resonemang som gör att ni aldrig får normalt funtade väljare att ge sin röst till er.


Nils Erik Lindblom: En del i Sverige välstånd genom tiderna är man har satat på en politik som gett jobb och det har en del av den socialdemokratiska politken. Eftersom arbetslöshet är det värsta som en arbetare kan råka ut för
Självklart skulle Maud köpt både Volvo och Saab,det är sådana resonemang som gör att ni aldrig får normalt funtade väljare att ge sin röst till er.
Japp Den 19 tar vi för att låna Wiehes ord
tillbaka Sverige och dom senaste årens kyla
försvinner.Nils Erik Lindblom: Whihe har gjort en bra skiva
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM