TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kände en vindpust från förr när jag hörde Anders Borg säja att vår ekonomi är bra så här inför valet.
Det var likadant med Ola Ullstens minoritets regering 1979 som alldeles innan valet sa att Sveriges ekonomi var bra. För att sedan efter valet när borgarna hade fått nytt förtroende säga att ekonomin inte var så bra och att vi måste strama upp.

Kommer Anders Borg att säga likadant om borgaralliansen får nytt förtroende av svenska folket att styra Sverige i 4 år till.

Ola Ullsten var partiledare för Folkpartiet och efterträdde Per Allmark. Ola Ullsten efterträddes av Bengt Westerberg som var den enda av dom borgliga partierna som tog avstånd från Ny Demokrati, ett parti som hade sunt förnuft som sin politiska ideologi.
Sen kom Maria Leissner, Lars Leijonborg och slutligen Mats Björklund. Folkpartiet har verkligen konsumerat partiledare.2010-08-21, 11:45  Permalink
Andra bloggar om:  


"Både Socialdemokraterna och Miljöpartiet anser däremot att Borgs prognos är rimlig.

Socialdemokraternas ekonomisk-politiske talesman Thomas Östros bedömer att partiet har goda förutsättningar att, vid en valseger, klara löftet om att utjämna skatteskillnaden mellan löntagare och pensionärer."
http://www.dn.se/ekonomi/drygt-tio-miljarder-till-valloften-1.1156951
Nils Erik Lindblom: Men frågan är ju vad Borg tänker göra.
Anders Borg säger att Sveriges ekonomi är bra, därför att den är just det.
Det är ett konstaterande. Svårare än så är det inte. Valfläsk det är något helt annat och det kan du hitta på närmare håll.
Men sen kan man undra vad meningen är med denna förvirrade bloggpost. Är huvudfrågan Sveriges finanser eller antalet folkpartiledare?
Där f ö den nuvarande inte heter Mats.


Nils Erik Lindblom: du har rätt han heter inte Mats, jag vet inte varför jag får för mig jag att han heter Mats. Det är inte första gången.
Det var en lite historielektion för dom sominte har varit med så länge. Vem idag vet vem Ola Ullsten var och så började jag fundera över alla folkpartiledare.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM