TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Verkligheten är en parodi på dikten. I verkligheten kan det hända saker som skulle anses för overkliga för att skivas i saga eller berättelse. Kristdemokraterna har varumärkts skyddat ”Verklighetens folk” som dom lanserar som sin berättelse om vilka som är det svenska folket och naturliga kd väljarna. Samtidigt har RFSL, Riksförbundet För Sexuell Likaberättigande för homosexuella, bisexuella och transpersoner en valkampanj under namnet ”Verklighetens Folk”. Och nu vill KD namn skydda Verklighetens folk. Inte konstigt att det blir ett politiker förakt när politikerna håller på så här. Borde det inte vara bättre att RFSL och KD samarbetade, för dom jobbar väl bägge för människor bästa. För det kan vill inte vara så KD inte vill bli förknippade med RFSL. Jag menar KD är ju ett kristet parti och måste väl vilja sprida Jesus kärleksbudskap och vad är mer rätt då än att samarbeta med RFSL för att stödja homosexuella, bisexuella och transpersoner i sin kamp för ett bättre liv.

2010-07-28, 10:36  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM