TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sega gubbar från bibelbältet. Men varför var så sega varför inte bara säga det i en mening. Sverige och svenskarna kommer att brinna i helvet för sitt osunda leverna. Könsumgänge är till för att föda barn. Ingenting annat. Det är en synd att njuta, i synnerhet tillsammans med någon annan.
Konstigt att GUD gjorde den sexulla driften och njutningen så stark , när det är så ogudaktigt att njuta av sex.

Dom sega gubbarna från bibelbältet visar att dom ligger inte långt efter islam. Svenka kristna kan också få det att osa hett .
Dom sega gubbarna skriver ingenting om att förr i tiden fick kvinnor som hade fött barn inte gå in i kyrkan för dom ansågs orena. Men det var på den tiden som dom sega gubbarna förespråkar.

På den tiden då kvinnorna skulle vara tysta i församlingen. Eller då kvinnorna inte blev myndiga. Utan hennes man fick ta över förmyndarskapet från hennes far när dom gifte sig. Då det inte var kvinnan som ansåg bli förnedrad om hon blev våldtagen utan hennes förmyndare. Det är denna tiden som dom sega gubbarna från bibelbältet vill ha tillbaka.

Läs hela artikeln här2010-07-25, 23:17  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM