TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Man kan ha mycket åsikter om GUD och GUD har använts i alla möjliga syften. Både Bush och Saddam hade GUD på sin sida i kriget och ingen vann. Så man kunde ju tro att det var djävulen som lurade dom. Det här med djävulen var bara en impuls jag fick som ett lite ”spratt”. Saddam förlorade först. Men även Bush förlorade. I president valet ville inte republikanerna ha något att göra med Bush och kriget var en belastning.


GUD finns i alla kulturer. Människor har behov av GUD . Och vi kan bara spekulera i varför GUD finns. I många religioner anses det oönskade vara ondskans fel eller människor val att inte leva enligt GUD regler. Och kan då straffas enligt att man inte har följt sin GUD. Men ondskan är ju bara en reservutgång på problem som vi inte förstår varför dom finns och som vi inte kan lösa.


Och det stör mig att kristna föresprakare kan säga att homosexuella är inte har samma rätt i livet som heterosexuella. Det gäller inte alla kristna. Det är olika grupperingar inom kyrkan.  Och sen har vi katolska kyrkan som ligger närmare islam, men inte heller förespråkar dödstraff.


Nu tycker jag det är tråkigt att Sverige Demokraterna inte är inbjudna till Pride festivalen. För jag tycker det hade varit intressant att få reda på vad dom säger om hbt personer rätt till att vara bögar, lesbiska och transpersoner. Sverige Demokraterna försöker ju samtidigt att tona ner kritiken av deras politiska förslag. Att SD är för det typsikt svenska. Nu säger SD att dom är för Svenska kyrkan. Men är dom för att HBT personer skall få vigas. Och vad säger dom när kyrkan gömmer och skyddar flyktingar.  


Intoleransen mot HBT personer är så långt från det kristna kärleksbudskapet som man komma. 


Jag brukar tänka mig GUD som en svart kvinna, för det finns väl ingen som känner av livets elände så mycket som en svart kvinna. Men nu funderar jag på om inte GUD är en transperson. Att varje dag inse att livet har spelat en ett spratt och inte gett en den kropp och identitet som man har inombords.

GUD måste ju lida varje dag för allt som hen ( hen är istället för hon/han) skapade som inte blev bra och har skapat ett lidande istället.Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM