TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nästa vecka startar Pride festivalen. Undrar om Jimmie Åkesson och Sverige demokraterna kommer att vara där och prata. Är en fråga som jag har funderat över. Men nu läser jag att det kommer han inte att vara där. För han får inte komma dit. Och jag tycker det är väldigt synd. Jag tycker det hade varit väldigt intressant vad Jimmie Åkesson om han hade valt att komma dit och vad han hade haft för åsikter om bögars, lesbiska och transpersoners rättigheter i det samhälle som Åkesson och Sverigedemokraterna vill skapa. Nu får vi inte reda på det.
Jag läste en intervju av Jimmie Åkesson i den kristna tidningen Dagen och dom ställde inte heller någon fråga om vad han hade för inställning i frågan.
SD är ett parti som drivs av sin rädsla för det annorlunda. SD pekar gärna på folkhemmet som en god förebild samtidigt som dom föraktar folkhemmets skapare socialdemokraterna.


Oj då! Per Albin Hansson är närmast husgud inom SD. Själv beundrar jag mest Hjalmar Branting och Fredrik Thorsson samt Fabian Månsson.

Om (s) kunde återvinna sin vilsegågna själ vore jag en stolt kämpe i era led,

Stellan Bojerud
Ordf SD Solna-Sundbyberg


Nils Erik Lindblom: solidaritet, broderskap, gemenskap, tillsammans
SD borde väl fatta att Gud har skapat människan och allt mellan himmel och jord. Vilken rätt har de att hoppa på oss HBT-personer?? SD är bara människor som Gud har skapat och inget mer. De behöver inte spela Gud. Om Gud ville ha en värld med bara vita människor så skulle Gud inte ha skapat svarta människor och vice versa. Allt tillhör Gud och inte dem. Har de problem med det så kan de likaväl begå självmord för de får bara acceptera att alla kan inte vara så trångsynta, lögnaktiga och hycklare som dem. De följer trots allt restreligioner från mellanöstern, alltså kristendomen och de har utländska namn och svenska språket har många många många ord som härstammar från andra språk. Vi har knappast ren kultur. Vill de bevara Sverige svenskt så bevara utlandet fritt från oss svenskar och Sverige fritt från utländska traditioner. Vi lär ju kommunicera som djur då. Man måste vara konsekvent för att ett argument skall vara valid


Nils Erik Lindblom: Hej Anna! Du har helt rätt i det du skriver och jag kommer att låna en del av din text för jag tycker du hade så bra tankar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM