TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dom rödgröna har den bästa politiken. Nu gäller det bara att föra ut det till den miljon väljare som inte har bestämt sig än.
För mig som övertygad i mitt politiska och ideologiska val känns det lite skrämmande att så många väljare inte har någon politiskt hemvist. Att så många männikor inte bryr sig om vad dom olika partierna står för. Många verkar även tro att det inte finns några ideologiska skillnader.
I radions studio ett i p1 hörde jag om en man som inte hade bestämmt sig om han skulle rösta på socialdemokraterna, moderaterna, folkpartiet eller miljöpartiet. Han var för välfärssamhället. Men ansåg att moderaterna hade svängt och idag var för välfärdssamhället. Så nu kunde han även tänka sig att rösta på moderaterna.
Jag tycker dom som anser att alla politiska partier har samma ideologi har fel. Men om det är så mycket som 1 miljon människor som tycker att partierna är lika så kanske det är dom som har rätt. För det här är ju ändå människor som bryr sig om politik och tänker rösta och människor är ju inte dumma utan väljer det parti som gynnar dom bäst. Och om dom anser att partierna har samma politik och ideologi så måste det ju vara så att partierna marknadsför sig med den bilden.


2010-07-03, 19:59  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM