TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Finns det någon mer lättprovecerad grupp än bloggare. Hela sveriges blogg kår måste ha gått i taket av debatt artikeln i dagen GP 9 mars att blogg förtelsen är en media anka.
Att blogga är främst ett behov få skriva och uttrycka sina åsikter. Och man behöver inte äga någon tidning utan det räcker att man har en dator och en uppkoppling och tillgång till att skriva på någon http://minsida.se . I debattartikeln står det att den övertro som bloggarna har på att påverka den politiska dagordningen är minimal och nästa obefintlig eftersom svenskarna inte läser bloggar på daglig basis till mer än 5 % enligt SOM-institutets siffror från 2009.
Men jag undrar hur många procent som läser ledare och debattartiklar i dagspressen. Om det bara är 5 % skall vi då lägga ner dessa tidningar.
I valrörelsen 2006 gick moderaterna till val på att höja avgiften till a-kassan. Men när avgiften till a-kassan höjdes blev det högljuda protester och a-kassors telefon växlar blev neringda och utslagna för folk undrade varför dom höjde a-kassan. Hade folk inte lyssnat på vad moderaterna gick till val på och kan det vara så att vanligt folk inte lyssnar och läser vad som debatteras på debatt och ledarsidor i dagstidningarna.


2010-03-09, 18:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM