TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag kan lova att socialdemokraterna inte kommer att förbjuda köp av städtjänter. Men att det skall finansieras till del av andra skattebetalare hoppas jag verkligen skall upphöra när vi får en rödgrön regering. Vart är liberalismen på väg ? Förra veckan på ledarsidan. Fredag och söndag i Göteborgsposten så är man orolig för att avdrag för hushållsnäratjänster skall avskaffa med en rödgrön regering. Och man är tom. orolig för att städeskor inte skall få några jobb, om avdrag för hushållsnära tjänster avskaffas.
Då kunde man istället vara orolig för alla dessa männikor som är sjuka en dagen och klassas som arbetslösa nästa, men då är det desto tystare. Eller sänkningen för ersättningen i kassan och den bortre parantesen. Att man bara skall kunna vara arbetslös en viss tid och sedan bli hänvisad till socialbidrag.
Kan inte städbranchen bära sig själv. Och varför stödjer inte liberalerna bostadssubventioner när dom stödjer statliga subventioner att städhjälp. Rot avdragen är till för att gynna städerskan att få ett boende som hon har råd med. Rutavdragen är till för att gynna medklassen som redan äger sitt boende och inte är intressead av hyresrätt .


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM