TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ibland hör jag personer som klagar på att Socialdemokraterna bara klagar på moderaterna. Men inte berättar vad socialdemokraterna vill.

Vi vill den allmänna välfärden , vi vill kollektivavtal, vi vill jämlikhet.

Vi vill det svenska samhället som i allas medvetande kännetecknas av att vi bryr oss och tar hand om alla. Både fattig och rik.

Men moderaterna och alliansen vill avskaffa det allmänna välfärdsamhället och dom har alltid bekämpat varje förslag som har gynnat och gett folket mer frihet och mer pengar i plånboken. Men moderaterna kan ju inte säga att dom vill avskaffa välfärden, då får dom inga röster och kan inte vinna valet och regeringsmakten, utan dom gör tvärtom dom säger att dom är ett arbetarparti.

 

Socialdemokraterna politik är den allmänna välfärden och det är socialdemokraterna som har skapat den och vill gå vidare med den och utveckla den

Medan alliansen vill något helt annat, därför måste vi sossar förklara skillnaden på vår politik och deras. Eftersom alliansen vill riva och avskaffa den allmänna välfärden, men ger sken att dom är för den. Så vi socialdemokrater måste berätta om vad som kommer hända om moderaterna och alliansen får regeringsmakten i Sverige.2006-02-18, 12:29  Permalink


Varje arbetande människa i detta land tjänar på alliansens politik.
Detta är den sanning son socialdemokraterna så hårt försöker dölja. Nu skall t.o.m. möjligheten att flyga tas ifrån arbetarklassen enlgt patron Perssons senaste utfall.
Det är enbart patetiskt att höra hur välfärden skall tas bort. Såna lögner
genomskådas snabbt av de röstande.
Jag hoppas att inte så många röstar på alliansen så att deras politik avslöjas.
Här kan man läsa om hur t ex folkpartiet vill satsa mer pengar på vård, skola och omsorg.

http://www.folkpartiet.se/templates/ImportantArea____20466.aspx

Jag tycker att det rimmar VÄLDIGT illa med det högerspöke som du försöker måla upp.
Jag skulle önska att alliansen förslag bara vore en ond dröm och att deras politik var för den välfärdsstat som sossarna skapat och medborgarna vill ha. Men eftersom man skall sänka ersättningarna vid sjukdom och arbetslöshet så är det ingen ond dröm utan en trist verklighet.
Så här ser verkligheten ut idag:

"Nio av tio kvinnor i landet förlorar på att yrkesarbeta"

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=572&a=376787&previousRenderType=1

Tänk vad synd det är om alla förtidspensionärer i Sverige som bara får ut en ersättningsnivå på 64%. Detta måste vara en fruktansvärd mardröm för dig, eftersom ni själva har orsakat denna "ondska" som dessa förtidspensionärer får utstå under vår "jätteonda" regering.


Nya kommentarer kan ej göras för detta blogginlägg!Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM