TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Livet består av en massa möten mellan människor. Och politikens uppgift är att reglera dessa möten. Det var dom starka som upprättade politiken för att styra över dom svaga. Men idag när dom svaga har släppts in i poltiken så försöker dom starka göra politiken omyndig och flytta makten från riksdagen till domstolarna, för det är fortfarande så att det är dom starka som behärskar domstolarna. Men jag undrar vart dom tänker flytta makten sen när dom svaga har lika mycket inflytande över domstolarna.

2010-02-21, 18:17  Permalink
Andra bloggar om:  


Vi får väl för allt i världen hoppas att inte politiken tänker ta som sin uppgift att reglera möten mellan människor. Min uppfattning är att politiken skall låta bli att lägga sig i människors privatliv och inte ha något att göra med vilka som möts och vad som sker vid dessa möten.
Vad menar du egentligen. Jag blir bara konfunderad av ditt påstående.


Nils Erik Lindblom: Politiken är till för att reglaera möten mellan människor. I ett land kan man med lagar förbjuda fackföreningar och i annat land används politiken för göra fackföreningar lagliga. Politken i Sverige var länge ett forum för dom som ägde banker och fabriker. Medan arbetarna inte släpptes in i politiken men var tvungen att lyda lagarna som politiken skapade och beslutade om. Varje dag sker det möten mellan människor , arbetstagare och arbetsgivare, mellen köpare och säljare. Och det är det dom mötena jag pratar om.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM