TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Kommer allians bröderna och systrarna att kunna sitt stilla i båten nu när Moderaterna så kraftigt går fram enligt dagen opinionsundersökning.
Eller kommer dom att göra allt för att dra till sig väljarna blickar och eventuella röster. Det är bara Moderaterna och centern som går fram i dagen undersökning. Glädjande är att SD tappar 1.6 %.


Men vad som bekymrar mig mest är varför tappar socialdemokraterna i opinionsundersökningen. Varför väljer folk moderaterna och centern? Partier som har en väldigt aggressiv politik mot vanliga människor. Partier som vill skära ner på trygghet och rättvisa i arbetslivet och välfärden. Kommer inte socialdemokraternas budskap fram till folket eller vill folket inte ha den politiken. Eller uppfattas Reinfeldt som en mer socialdemokrat än Mona Sahlin.



2010-02-14, 13:25  Permalink
Andra bloggar om:  


Men förstår du inte ?

Arbetarfamiljer får det bättre med jobbskatteavdraget ! Ca 3000:- mer i plånboken varje månad för en familj med två inkomsttagare (22500 före skatt var).

Arbetarfamiljer gillar högkostnadsskydd i tandvårdsförsäkringen.

Tror du att det bara är direktörer som röstar på alliansen ? Är halva folket direktörer ?


Nils Erik Lindblom: Nej förstår inte. Arbetare får ju inget högkostandskydd vid arbetslöshet eller sjukdom däremot kan dom får sparken vid sjukdom. Är en sådan politik något att stå efter.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET




Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM