TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

För cirka en vecka sedan så berömde Göteborgs-Posten stadsdelen Härlanda för att dom skulle satsa på barnen och inte skära i utgifter trots en försämrad budget. Och Göteborg-Posten ansåg även att detta var ett skäl till avskaffa stadsdelsnämnderna för Göteborgs-Posten tyckte det var viktigt att alla göteborgare skulle få samma service. Men idag klagar Göteborgs-Posten på Härlanda för att man skulle försämra för dom äldre i samma budget som man tidigare berömt Härlanda.
Nu undrar jag om Göteborgs-Posten tycker att man skall höja skatten i Göteborg för det är det ända alternativet om man tycker det bra att man satsar på barnen, men dåligt om man försämrar för dom gamla. Då måste man hämta mer pengar någon annanstans.
Undrar sen hur det skall gå med budgeten när alliansen politik slår igenom mer med socialbidrag för arbetelösa.


Skatten i kommuner och landstig(Region) skulle man kunna öka .Men den statliga skatten(då pratar vi även moms ) ska sänkas rejält.Pengarna ska vara nära folket och det är i kommuner och landsting
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM