TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag röstade Fredrik Federley för FRA och han var inte ensam utan alliansen var eniga förutom Camilla Lindberg som la ner sin röst. Men jag lyfter fram Fredrik Federley som anser sig vara liberal att han tycker det är bra att vi kontrollerar allas e-post och på vilka hemsidor vi befinner oss och det blir regeringen som kommer att ha rätt att kontrollera medborgarna. Riktig gammal öststats skräck scenario. Härom veckan läste jag om att Fredrik hade skrivit en motion om att avskaffa sexköpslagen, han tyckte lagen var fel eftersom dom prostituerade inte hade blivit tillfrågade när lagen skrevs. Jag undrar så vilka som frivilligt väljer att arbete som prostituerade? Sen tyckte Fredrik att det är viktigt att arbetsgivare inte skall behöva skriva på kollektivavtal och därför stödde han Salladsbaren i Göteborg som inte ville ha kollektivavtal. Men han skiter fullständigt i arbetarnas frihet. Kollektivavtal ger trygghet som ger frihet åt arbetstagarna. En arbetslös arbetare har dessutom inte rätt att saga nej till en arbetsgivare som inte har kollektivavtal.

2009-10-14, 20:23  Permalink
Andra bloggar om:  


S var väl för FRA lagen och en av dess arkitekter?Nils Erik Lindblom: Javisst var det Socialdemokraterna som skapade förslaget till FRA lagen, men det var alliansen som tillsatte lagen och socialdemokraterna röstade mot den.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM