TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur länge skall vi accepterar att köpa privata ambulans tranporter, när dom har problem att komma fram i tid. I Göteborg har ett privat bolag tagit över ambulans transporten, men det har varit mycket problem med ambulanser som inte kommer i tid och därmed sätter människor liv i fara. Går vinsten före liv? Det är viktigt med en fungerande välfärdssektor och vår gemensamma välfärdssektor har länge fått kritik från privatiserings förespråkarna som tycker att privata företag sköter allt bättre och att vi borde privatisera aktörerna på vår allmänna välfärd.
Ambulans kom efter 20 min.


2009-10-04, 11:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag svarade nyss på Roger Jönssons klagan över att Örnsköldsviks BB skurit ner bemanningen på BB och skickar hem mor och barn redan efter sex timmar efter föseln. Detta är ett resultat av Reinfeldts regering.

Nu är ambulansupphandlingen Vid Sahlgrenska i Göteborg tydligen också en situation är profitintresset går före patientintresset.

I båda fallen är landstingen/regionerna styrda av socialdemokraterna. I ambulansfallet är upphandlingen gjord av socialdemokraterna.

Menar Roger och Nils Erik att de socialdemokratiska aktörerna är så fullständigt hjärntvättade och indoktrinerade att de släpper sin egen övertygelse för att fölka Reinfeldts signaler och sätter profitintresset före patienternas väl.

Det är i så fall något som socialdemokraterna internt borde diskutera.


Nils Erik Lindblom: Per, intressanet att du försvarar socialdemokratiska politiker, jag skall försöka komma ihåg din inställning.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM