TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

På söndag är det val till Svenska Kyrkan. När valet till Svenska Kyrkan började diskuteras så kom det ofta upp att det var viktigt att rösta för att hindra Sverige Demokraterna vinna fotfäste i Svenska Kyrkan och på så sätt legitimisera sina åsikter. Men det finns andra grupper som är ett mycket större hot mot Svenska Kyrkan. Grupper som fortfarnde efter 50 år inte vill ha kvinnliga präster, grupper som inte vill att vi skall viga homosexulla, grupper som inte vill att partier som är aktiva i riksdagen skall få ställa upp kyrkovalet. Jag undrar mest vad dom har tänkt sig med kyrkan om man vill stänga ute en massa människor, vilka skall få bli insläppta i Guds hus?
Men tillbaka lite till SD. Hur kan SD ställa upp i kyrkovalet. SD vill ju satsa på svensk kultur, hur kan man då stödja en religion som har sitt ursprung i mellanöstern. Kristendomen uppstod i det landet som vi idag kallar för Israel eller Palestina och dom första kristna var judar. Så jag har väldigt svårt att första hur SD har något att göra i Svenska Kyrkan när man så tydligt i andra sammanhang säger nej till inflytande från andra kulturer och kräver att invandrare skall assimileras.
Socialdemokraterna vill ha en folkkyrka där alla människor är välkomman, både stark troende och människor som söker ro och trygghet men kanske inte övertygade än . I en folkkyrka får alla människor plats. Rösta på socialdemokraterna i kyrkovalet.


2009-09-19, 23:06  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM