TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hur kan Socialförsäkringsministern säga att det är en lyckad satsning när man bara har fått 36 % i arbetet av en grupp på 100 % som man anser skall ut i arbetslivet. Men det värsta är dom andra 64% som inte har någon försörjning. Min jobbar kompis brukar säga att om nu a-kassan är så bra och rättvis, varför skall riksdagmännen inte använda sig av a-kassan, utan få pension från riksdagen.
I somras kom uppgifter att 35000  sjuka kommer att utförsäkras från Försäkringskassan vid årsskiftet. Människor som alliansen inte anser är sjuka utan skall arbeta. Människor som idag är väldigt oroliga för hur skall kunna klara sin försörjning efter årsskiftet . Människor som har gått till läkaren för att dom har känt sig sjuka. Människor som har blivit sjukskrivna av läkaren som har expertisen om när en människa är sjuk. Men alliansen kan bara med ett pennstreck upphäva människors rättigheter till ett värdigt liv.


Bra att veta vilka målsättningar som gäller när en rödgrön regering ska handskas med sjukskrivna.
De 36% har jag uppfattat anses som en framgång eftersom gruppen 100% tidigare hade 0% tillbaka via Arbetsförmedlingen och Försäkringskassan. Har jag (och Ekot) missuppfattat siffororna?
Då den redovisade insatsen startade 2002 så kan den endast jämföras med sig själv under de år den existerat. Per Kjellén har tagit del men ej förstått.
Min erfarenhet är att FK och Af alltid får relativt hyfsade siffror när uppdrag och medel kommit till deras förfogande.
Men nu ska jag dyka ner i den rapport som refereras till för att återkomma på min egen blogg.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM