TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Vad har piratpartiet för inställning till fackföreningar och fackliga rättigheter? Vad har piratpartiet för arbetsmarknadspolitik, vad har piratpartiet för miljöpolitik, vad har piratpartiet för bostadspolitik, vad har piratpartiet för skolpolitik, vad har piratpartiet för sjukvårdspolitik, vad har piratpartiet för politik för dom äldre. Vad har piratpartiet för politik när det våra sociala försäkringar? Svaret är piratpartiet har ingen egen politik i dom här frågorna eller några andra frågor som inte rör integriteten på internet utan kan stödja vilken politik som helst för att få igenom sina egna frågor. Jag tycker det är mest intressant hur piratpartiet kommer att agera i andra rättsfrågor som inte rör integriteten på internet.

Jomen lite glad är du i alla fall. Jo liite eller hur för att så som jag läste någonstans så visar det att demokratin fungerar när människor kan bilda ett parti utifrån en fråga och hoppa så långt fram till fören av skutan. Hoppas den personen inte har ont i huvudet av all klokhet. Godnatt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM