TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Nu har 1200 personer i Göteborg lämnat a-kassan, men inte för att dom har fått jobb utan för att pengarna från a-kassan är slut. Nu måste dom istället söka socialbidrag. Kommer dom någonsin att komma tillbaka till arbetsmarknaden?
Reinfeldt och moderaterna gick till val på att få arbetslösa i arbete och medlet var att sänka a-kassan och man införde även en bortre gräns för hur länge man kunde få a-kassa Och med dom åtgärderna måste moderaterna ha ansett att folk valde arbetslöshet framför arbete. Och nu undrar jag om moderaterna fortfarande tror att folk väljer arbetslöshet framför arbete. Eftersom man inte återställer a-kassan.


Minns valrörelsen 1994. Då lovade Ingvar Carlsson på heder och samvete att återställa a-kassan till 90 procent, om sossarna vann valet. Vilket de gjorde. Men Göran Persson han knappt slå ner rumpan i finansministerstolen förrän han via en uppgörelse med centern istället sänkte ersättningen till 75 procent.Nils Erik Lindblom: Reinfelth sänkte a-kassan , när Sverige ekonomi låg i topp, medan Ingvar Karlsson sänkte a-kassan efter att regeringen Bildt kört Sveriges ekonomi i botten.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM