TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så nu har moderaterna bytt fot igen. I valrörelsen 2006 gjorde dom stort av att dom kallade sig det nya arbetarpartiet. Men på deras hemsida finns idag inget om att dom skulle vara ett arbetarparti. Fast det har dom väl egentligen aldrig varit. Vilket riktigt arbetarparti skulle välja att höja avgiften till a-kassan och sänka ersättningen. Vilket riktigt arbetarparti skulle arbeta med att försämra arbetsmiljön för arbetarna genom att sluta stödja utbildandet av skyddsombud och lägga ner arbetsmiljösinstitutet som arbetade för att arbetarna skulle få en bättre arbetsmiljö. Vilket riktigt arbetarparti skulle försämra försäkringskassan så att det kan bli omöjligt att bli sjukskriven för det finns en bortre parantes för att ha rätt till sjukförsäkring. Moderaterna har infört en bortre gräns både vad det gäller a-kassa och sjukförsäkring. Så blir man arbetslös eller sjuk och inte har fått arbete eller blivit frisk när pengarna i a-kassan eller försäkringskassan är slut så tvingas man till socialbidrag. Skulle ett riktigt arbetarparti göra så här?
Undrar vilken profil moderaterna tänker lägga till sig i valet 2010?


Lag&Ordning, nu när de har FRA som sitt egna redskap för att avlyssna vem dom önskar...

Bara sittande Regering som har rätt att använda FRA. Undrar hur länge det dröjer innan de riktar sina antenner mot (S)?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM