TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag blir så upprörd varje gång jag hör någon utrycka sin mening över flytingar inte skall ha rätt till upphälle i Sverige på grund av dom kan ha ljugit för att fly från sitt ”hemland”. Finns det någon rätt att vara flyting? Hur kan man begära att en människa som måste bryta upp och fly från sitt land, inte skall ha rätt att använda sig av en falsk identitet om man är tvungen till det. Det kanske var det ända sätt att fly, att köpa ett falsk pass.
Historien är full lidande och vi tycker ofta att förekom felaktigt beslut , men vi gör hela tiden om våra felaktiga beslut och det uppstår nytt lidande. Tänk om vi hade tagit emot alla judar i Sverige som försökte utvandra från Tyskland och inte hade lämnat ut Balterna till Sovjetunion. Då hade vi rättat liv. Men sådana här misstag gör vi hela tiden, men det är bara efteråt som vi se att vi gjorde fel och fortsätter att vara lika inhumana.


2009-02-17, 20:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Så svenska välfärden ska vara en global allemansrätt?
Vem ska betala för alla som önskar komma till sverige?
ska vi öka skatterna och satsa det på flyktingarna?


Nils Erik Lindblom: Den svenska välfärden har alltid varit för dom som har det svårt och den svenska arbetarklassen som har skapat den svenska välfärden föddes i liv av armod, vi skall hjälpa dom som har det svårt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM