TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Imorgon inleds rättegången om det skall vara tillåtet med fildelning och det låter modernt att vara för fri fildelning, men är det verkligen det? Jag vet inte. För mig hänger fri fildelning och fra lagen ihop och det gör dom för att dom är lätta att genomföra. Både fildelning och fra lagen är ettor och nollor som kan samlas och skickas på nolltid.
Men bakom varje arbete som leder till skapandet av filen ligger massor tid och även om filen finns kvar när den har kopierats så har det gått tid att skapa filens innehåll. Men det är bara för att det lätt att kopiera filen som består av ettor och nollor som det finns folk som tycker att det är rätt att kopiera den.
Och likadant är det med fra lagen, det är lätt att övervaka medborgarna , det är bara att följa ettorna och nollorna, däremot skall man inte övervaka övrig kommunikation. Som om terroristerna valde kommunikationsmedel som myndigheterna tycker är lätta att övervaka medborgarna med.


"Imorgon inleds rättegången om det skall vara tillåtet med fildelning"

Detta visste jag inte om. Kan du ge mer närmare information? Sen när stiftar tingsrätter lagar?


Nils Erik Lindblom: Nu förstod jag inte frågan.
FRA-lagen, inte "fra lagen". Särskrivning är fult och onödigt.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM