TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den moderatledda regeringen, vill att vi skall strunta i folkomröstningen om kärnkraft. Och istället för att avveckla kärnkraften som svenska folket, vill man utveckla kärnkraften. Om den moderatledda regeringen gör så här i kärnkraftfrågan. Vad hindrar för att göra likadant med Euron. För det var likadant där svenska folket ville inte ha euron och röstade nig i folkomröstningen. Men med jämna mellanrum kommer det upp förslag att vi borde nog ha en ny omröstning nu. För det är ju många som tycker att svenska folket röstade fel. Men Reinfeldt kanske visar att man inte behöver följa folkomröstningar.

2009-02-06, 14:49  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag var precis född när det röstades. Är man under 47 eller blev svensk medborgare efter 1980 så fick man inte rösta.

En tredjedel av sveriges folkmängd som idag får rösta (jag har varit snäll och räknat 20-45 år) fick garanterat inte rösta.

Endast lite mer än en tredjedel (46 år och uppåt) fick rösta om man utgår ifrån att alla dessa var svenska medborgare 1980 vilket inte stämmer men jag tänker inte grotta ner mig mer.

Så vad är denna omröstning värd? Inte mycket om du frågar mig. Att utifrån 1980s omröstning dra några som helst slutsatser är idioti!


Nils Erik Lindblom: Ska vi ha ny folkomröstning? Eller tycker du att det är ok att bara köra över den folkomröstning som vi hade då. Det har ju inte framkommit några nya rön som gör kärnkraften säkrare idag än den var då.
" Ska vi ha ny folkomröstning?" Ja, varför inte.. I vilket fall är ju den föregående helt ointressant idag.

"Det har ju inte framkommit några nya rön som gör kärnkraften säkrare idag än den var då."
Du skojar? Tror du seriöst att INGA framsteg har gjorts sedan början av åttiotalet. All teknik har gjorts bättre sedan dess utom kärnkraften eller? Ert tankeförbud var inte globalt...

Denna mening och ditt senaste inlägg gör att jag håller med Ingerö när han kallar s-info för "den intellektuella skymningszon"...


Nils Erik Lindblom: Kärnkraft är en farlig energikälla i alla led, Från Uran btytning till förvaring av avfallet. Är det inte bättre om vi kan utveckla en energikälla som inte är lika farlig.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM