TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Människor kommer alltid att kämpa för sin frihet och dom gör det med dom medel som dom har och som dom tror på. Den mäktigaste frihets rörelsen var väl Ghandis som genomförde en ickevåldskamp för att göra Indien fritt från Britternas styre. Men alla har inte det tålamodet. Skulle vi i Sverige använda oss av en ickevålds metod om vi blev invaderade av främmande makt. Det är något att fundera över.
Men egentligen skulle jag skriva palestiniernas frihetskamp, för det är ju det som palestinierna håller på kämpar för sin frihet, efter att ha blivit invaderade av staten Israel med hela västvärldens goda minne. Kritiserar man staten Israel så får man höra att man är emot judar och dessutom kritiserar den ända demokratin i den regionen. Men varför Israel är en demokrati beror ju på att Israel är ett västerländsprojekt.
Jag har inget svar på frågan och jag tror inte det finns något förrän alla accepterar varandra och alla rätt till liv och till ett bra liv.


2009-01-28, 22:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Många önskar att 1967års gräns ska gälla.Då tillhör Gaza inte Palestinerna utan Egyptien.Slogs man mot den främmande makt? .Tror du då att Hamas skulle vända raketerna mot Egyptien för att bli "Fria"?Detta handla om att där inte ska finnas en judisk stat .Om Palestinerna önska en egen stat så skulle dom kunna göra Jordanien till den staten .För där var man i Majoritet .Precis som Muslimerna var i majoritet i pakistan och inte önska leva i ett mångkulturellt Indien .Istället bilda man en egen stat.Men som sagt detta handlar inte om att palestina ska ha en egen stat för det skulle dom kunna få så många gåner om .Detta handlar om ett mellanöstern fritt från Judar.
Precis den Monokulturen så Mona Sahlin är så emot här i sverige!
Vem är palestinier? Hur definieras "palestinier"?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM