TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Hör du hur alla jublar och firar och är glada för att det har varit fred i Europa i över 60 år.
Nej det är ingen som firar. Alla verkar tro att fred är något naturligt. Men det är precis tvärtom. Krig verkar ofta vara människans ändå trogna följeslagare. Europas är en kontinent som har präglats av sina ständiga krig. Efter första världskriget så trodde ingen att det skulle bli några fler krig i Europa, men det dröjde inte länge innan kanonerna på nytt ekade på Europas slagfält. 1918 tog första världskriget slut och 1939 var det dags för ett nytt storkrig i Europa. Men det är ingen slump att vi fått fred i Europa, utan vi har ett fantastiskt fredsprojekt. EG som sedan blev EU. Det är tack vare EU som vi har slutat kriga med varan. Med EU och Europas parlament kan invånarna i Europa mötas på en gemensam arena i ett gemensamt parlament och lösa politiska problem och vist måste det vara bättre än att ligga i skyttegravar och skjuta på varandra. Även om EU har många brister så är EU vår bästa möjlighet till fred i Europa.


2009-01-18, 20:41  Permalink
Andra bloggar om:  


mucho buen
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM