TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Chattta med Anneli Hultén kl 17- 18. Du har chansen att chatta med din socialdemokratiska politiker i Göteborg. ställ din frågor direkt till henne .2009-01-18, 12:27  Permalink
Andra bloggar om:  


Koloniområde i Lilleby?
Hej!
Svårt att hitta exakt vad det nya området skall ligga.
Det Anneli säger i ett uttalande till G.b.g. koloniföreninen är att det skall ligga i Sillvik.
Där finns idag 128 hus och skall det bli 80 till undrar jag vad dessa är planerade någonstans i Lilleby.
Sedan undrar jag hur det är tängt med vatten och avlopp till dessa 80 hus, idag är det kommunala VA inte länmgre än 1 km från Lilleby camping mot öst.
Tacksam för dialog.
Tommy


Nils Erik Lindblom: Hej Tommy! Eftersom jag inte är så insatt i din fråga så har jag skickat vidare den till Anneli.
Hej Vad gör vi åt denna nedsmutsning av Göteborg. Går jag mellan Olskroken och mot stan får jag kryssa mellan halvätna matpaket, tomma cigarettpaket och hundskit mm
samt alla dessa fimpar. Jag tycker att det nu är dax att börja ta böter på alla som förorenar eller vad det finns att göra. Det är förfärligt och skäms att visa upp en för övrigt trevlig stad. Något måste göras men vad.
Karin Olsson


Nils Erik Lindblom: Hej Karin!
Det är aldrig roligt med nedskräpning, men tyvärr är det ofta så att ett område som folk gillar och tycker är fint så slängs det inte heller något skräp, medans det i områden som känns ofrächa så slängs det också skräp. Vad det gäller Odengatan/Friggargatan så är det områden som håller på att förnyas, med nya bostäder som skall byggas så det kommer att bli ett fint område för dig att gå i. Men det är aldrig fel att vi tänker på vår miljö och att vi låter bli att skräpa ner. Göteborg kanske kunde ha en kampanj om att vi som Göteborgare skall tänka på våran stad och vara stolt över den och rädda om den och alltid tänka en gång extra när vi tänker slänga skräp på gatan. Jag skulle tro att det redan är straffbart att skräpa ner. Och jag tror att det är bättre att få människor att tänka att dom skall göra något positivt istället för att öka straffskalan.
Hej Anneli Hulten.
Mitt namn är Roger Jonsson och jag representerar en förening som arbetar med Vuxen Adhd.
Jag behöver träffa dig för ett samtal angående den problematik som Adhd innebär. Har du någon mailadress som jag kan nå dig direkt på?
Mvh Roger. Adhd-Link


Nils Erik Lindblom: Hej Roger !
Annelis mail adress är
anneli.hulten@stadshuset.goteborg.se
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM