TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Har regeringen en dold agenda? Försäkringskassan för upprepade klagomål för att dom inte betalar ut pengarna från försäkringen i tid. Man kan ju undra om det är en taktik från den moderat ledda regeringen att inte det betalas ut pengar i tid från försäkringskassan. Att folk skall bli rädda och inte våga sjukskriva sig. Det är ju fruktansvärt om folk inte får pengar i tid att betala sina räkningar. Är det ok att säja till banken eller fastighetsägaren eller på Ica att försäkringskassan inte har haft tid att ge mig några pengar.
Den moderatledda regeringen angrep ju och försämrade våra försäkringssystem eller välfärden som skall trygga vår liv som sin första åtgärd när dom kom till makten. Och försämring av försäkringskassan var en av åtgärderna. Om man inte blir frisk tillräckräligt fort så blir man uppsagt från arbetsgivare. Det har satts en bortre gräns hur länge man får vara sjuk. Men nu verkar det som om man även skall vara rädd för att bli sjuk när inte försäkringskassan betalar ut ersättning i tid.


Ja,det är rent ut sagt för jävligt alltihopa!!

Jag har fått smaka på "kassans" nypor på nära håll.
Och det finns bara ett ord ÅNGEST!!!!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM