TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Årets första blogg , blir inte så lång utan bra en uppmaning att besöka , www.youtub.com/medlemifacket och tänka på att ett skratt förlänger livet. Politik skall också vara roligt.

Politik ska också vara roligt skriver du.
Nja behöver det vara så.
Alla yrken är inte roliga. och du tvingas i yrket utföra saker som kan vara minst sagt otrevliga och nervkittlande.

Som folkvald politiker får man inte bara se på de roliga frågorna, som skattesänkningar för de rika och sänkni gar av ex: a-kassa sjukförsäkringar för andra.
Sådant verkar ju moderateralliansen ha oerhört roligt åt.

Nä man måste även se den otäcka sidan. Kanske det behövs skattehöjningar för egen del.
sänkta löner bort med fallskärmar o.s.v
Men sådant är inte roligt därför blir den frågan aldrig aktuell i moderatalliansens värld.

men vi folket borde tvinga dem utföra mera tråkiga saker så de kan få roligt nån gång.

För visst vet ni att för att får roligt måste man ha det lite trist.


Nils Erik Lindblom: Klart politik skall vara roligt, men nu syftar jag på några sossar i Göteborg som försöker göra humor av politiken. Dom spelar in små filmer som dom lägger på http://www.youtube.com/medlemifacket.
Men jag anser att politik skall vara roligt eftersom livet skall vara roligt. Men det är klart att det fattas många politiska beslut som inte är roliga och att socialdemokrater och moderater har olika syn vilka beslut som är roliga att fatta. När riksdagen hade klubbat igenom beslutet att försämra ersättningen från Försäkringskassan så applåderades det i riksdagen från den moderat ledda regeingen. Men försöker man fråga någon från den moderat ledda regeringen så hänvisar dom bara till att dom följföljer socialdemokraternas utredning. Dom vill inte riktigt stå upp för sin politik när den kritiseras, ibland kan man tro att dom tror att dom styr Sverige som en regering i opposition.
Hej Nisse,

Efter valet 2010 måste det bli slut på alla enmansutredningar och det måste bli tvång på att alla i t.ex. lagrådet visar att de medverkat i deras uttalande. När jag ser endast EN underskrift på ett uttalande från lagrådet blir åtminstone jag mycket betänksam.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM