TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Var folkhemmet en parantes i historien? Läs Dan Josefsson debattartikeln i Dagens Nyheter.

 

Kommer folkhemmet vara något som kommer att omnämnas i historieböckerna eller kommer folkhemmet bara påstås vara myt eller legend?Ett inlägg av Oscar Petersson är raderat enligt reglerna för publicering på S-info. Orsak: Hets mot folkgrupp - kallade utländska bidragstagare.
"Utländska" är inte någon folkgrupp. Jag kallade inte alla utlänningar för bidragstagare, utan påpekade enbart att det finns många utländksa bidragstagare. Detta får man säga men efftersom moderatorn i inbillar sig att kritik kan stoppas genom censur, får vi bara konstatera att han har fel, samt att sosseriet i sin grund är antidemokratisk.

Fokhemmet kommer raseras eftersom välfärden sinar. Detta på grund av den höga arbetslösheten bland invandrare (vilket tvingar många att leva på bidrag). Det går inte att bygga ett fokhem i ett mångkulturellt samhälle. Måna Sahlin har själv ifrågasatt huruvuida det finns några svenskar. På s-bloggar kan man läsa att svensk kultur inte finns, att landets gränser helt bör öppnas, mm. Om det inte finns svenskar, finns heller inte något folkhem - vi är ju inte ett folk. Solidariteten och gemenskapen minskar med massinvandringen. Vi mäktar inte med att känna solidaritet när vi blir utsatta för våld och hot och kommentarer i stil med "svennejävel". Jag är trött och många med mig.

Allt du kämpat för under ditt politiska liv har varit till föga. Allt är förbytt. Vi lever inte i längre i Sverige.


Nils Erik Lindblom: I mitt folkhem i Sverige finns det folk födda olika kulturer. Ett folkhem kännetecknas av att det är solidariskt med alla människor och inte ser ner på någon.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM