TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den 11 september genomförde Pinochet sin kupp i Chile och avsatte den demokratiskt valde Allende och införde diktatur och gjorde Chile till en experimentverkstad för Milton Friedmans ekonomiska politik.
Den 11 september flera år senare flög ett flygplan in i World Trade Center i New York. Planet som flög in i World Trade Center var kapat. Var det en slump att det var på årsdagen av Pinochets cup, var det en attack mot USA eller var det en attack mot World Trade center.
Efter att planet flög i World Trade center så har USA velat kontrolla alla människora (tankar) genom att registrera e-post . Det är pågrund av detta som vi har fått FRA lagen.
Nu undrar jag om jag är en möjlig terrorist som kritiserar USA idé att kontrollera alla människor och även undrar om det finns något samband med att planet flög in i World Trade center samma datum som Pinochet störtade Allende, avskaffade demokratin och införde Milton Friedmans ekonomiska politik i Chile.


2008-07-21, 22:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Och hur stor är sannolikheten att tre byggnader kollapsar på precis samma sätt? Över 3 timmar efter att man släckt bränderna i dem. Såhär i efterhand kan jag tycka det är konstigt, men jag är ingen ingenjör heller...
Alltid intressant med konspirationsteorier. Brukar försöka hålla mig bort från det där, om man börjar se konspirationer kommer man att se dem överallt. Har man verkligen varit på månen, kan filmen wag the dog (där en president startar ett påhittat krig för att föra bort fokus från att han tafsat på en scoutflicka) basera sig på någon slags sanning.

Verkar som det gick dåligt för dig att hålla dug borta från nätet :-). Hoppas du ändå hinner läsa dina böcker.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM