TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag har hört alla dessa liberaler i alla år prata om frihet och att dom har ansett sig stå på frihetens monument för att skydda oss mot alla former av förtryck och ingrepp i integriteten.

 

jag hoppas att alla liberaler i fortsättningen häller tyst om sitt frihets patos efter att röstat igenom FRA lagen som verkligen innebär total kontroll av medborgarna och samhället.

 

I fortsättnningen vet jag vad dom liberala orden står för.2008-06-29, 23:16  Permalink
Andra bloggar om:  


Var inte alltför kaxig, visst vill S riva upp förslaget, men det endast för att förändra det. För att S ska kunna kalla sig för ett frihetsparti behöver vi riva upp hela förslaget, inte bara ändra det.
"jag hoppas att alla liberaler i fortsättningen häller tyst om sitt frihets patos".

Högern/Moderaterna har under alla de år jag kan blicka tillbaka talat högt och brett om FRIHET. För vem? Hur kan ett sådant högljutt frihetsparti så skarpt framhålla EU?

Finns det något som kan kallas för frihet med EU? Här förlorar Sverige undan för undan sin egen frihet. Tala om den inkonsekventa politiken.

Nu ska EU tillfrågas i det mesta. Sverige har blivit som en liten pojke som ska fråga sin pappa om allt han vill göra. Någon frihet är det inte tal om. Sveriges frihet reas ut med denna politik.

Frihet är det bästa ting........ Tilltron till politik under sådana här förhållanden blir därefter.
Men det är faktiskt liberalerna och resten av alliansen som har röstat för FRA lagen. Medan socialdemokraterna inte har gjort det. Enkel fakta . Och vi behöver inga liberaler längre eller ett förnyat liberalt parti. med folk som kämpar för liberalism.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM