TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

 

 

dom första 50 åren

 

Jag fyllde 50 år i år. Men jag undrar när känslan av att vara 50 infinner sig. Att vara så vuxen , klok och trygg framför allt som man som ung förväntade sig livet skulle ge , det är klart att man är tryggare idag, men ibland känner man sig inte en dag äldre än när man var barn. Fast när man tittar sig i spegeln så inser man att man faktiskt har blivit äldre. Som politiker kanske man skulle ser över lagen när det gäller speglar.......

Jag tackar mina vänner som gjorde mitt kalas till en dag att minnas. Och den finaste presenten var att jag fick en eget demonstrationståg med röda fanor och det visar ju vilken fanatasi det finns i våra led och hopp för framtiden.2008-05-18, 15:20  Permalink
Andra bloggar om:  


Grattis på 50-årsdagen. Jag känner inte dig men din blogg är bland de bästa vi har här på s-info. Jag är inte enig i allt du skriver men jag ser hur ditt hjärta slår och klokskapen är där.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM