TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Är dom Nya Moderaterna är socialister? Det var ju genom socialistiska tankegångar som vi fick fackföreningar och a-kassa och det är rätt fantastiskt att nya moderaterna vill inför obligatorisk a-kassa något som deras föregångare högerpartiet sa nej till. Dom var ju klart motståndare till att en arbetare skulle kunna försäkra sig mot inkomst bortfall vid arbetslöshet. Det ligger ju i kapitalismens natur att en arbetare skall tvingas till lönesänkning vid arbetslöshet istället för att en försäkring garanterar att det finns pengar vid arbetslöshet. Sen kan man diskutera hur lyckat det är att staten skall styra över a-kassan. Det måste vara bättre att arbetarna och fackförningarna har inflytande över a-kassan.

2008-05-10, 11:57  Permalink
Andra bloggar om:  


Kanske inte socialister. Snarare kommunister? Fast tänker man efter är deras förslag mer skadligt för socialismen och fackföreningarna än något annat. Varför skulle någon vilja vara med i facket om de ändå får a-kassa och dylikt gratis?
Bra fråga.
Men ännu bättre är frågan är socialdemokraterna socialister?
Socialdemokraterna är ett förklätt högerparti.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM